Vi skapar system och applikationer. För dig och dina idéer.

Vi bygger och skapar webbaserade system och applikationer som hjälper dig och ditt företag att skapa bättre lönsamhet och smarta arbetsflöden.

Prek bygger system och applikationer för alla typer av branscher. Något som genom åren resulterat i kraftfulla verktyg till gruvföretag, banker, fastighetsmäklare, statliga verk, förskolor, transportföretag med flera.

Det är erfarenheter som lärt oss att vi kan bygga i princip vad som helst till vem som helst.

Såhär gör vi

Du har en idé – vi hjälper dig att formalisera och utveckla den till en konkret lösning. Med vår kunskap och erfarenhet vet vi hur det ska byggas och med rätt arkitektur.

Vi har utvecklare som är specialiserade på front- och backend. Våra designers brinner för formgivning som är både tilltalande, tydlig och användarvänlig. Våra rutinerade projektledare drivs av att föra projekten framåt och i mål. Driftteknikerna, med deras erfarenhet av molnlösningar, håller stenkoll på servrar och databaser.

Alla finns med i processen för att skapa driftsäkra och optimala lösningar. Tillsammans tar vi fram underlag för att effektivt kunna utveckla dina idéer till en färdig produkt.

Såhär gör vi också

Kanske har du en färdig kravspecifikation och vet exakt vad du vill ha. Då tar vi fram rätt kompetenser som behövs för det uppdraget. Vi arbetar även som underkonsulter i utvecklingsprojekt.

Systemutveckling – hur fungerar det?

Webbaserade system och applikationer – s.k. molnlösningar – innebär att du som användare inte behöver installera någonting på någon enhet. Allt du behöver är en webbläsare och en uppkoppling.

I vår systemutveckling använder vi de senaste teknikerna och programmeringsspråken och våra utvecklare är vana att bygga system med bakomliggande stora databaser som har komplexa kopplingar till angränsande system och applikationer.

 

”För att säkra upp vår leverans mot kund använder vi Jenkins för att skapa tydliga kodreleaser från våra GIT-repon.”

Wiktor Kettel, projektledare utveckling

 

Vad händer med produkten?

Leveransen av ditt system eller applikation kan ske på flera sätt. Antingen kan den överlämnas till din driftavdelning – eller så tar vi på Prek ansvar för den och låter den snurra på våra säkra servrar. Vi har en stabil driftmiljö, med egen hårdvara placerad i IP-onlys serverhall i Linköping.

Våra egna produkter – FasAd och MiMove

Att bygga system är något som vi är experter på. Två konkreta exempel är vårt egna kundrelations- och affärsstödsystem FasAd, byggt för den skandinaviska fastighetsmäklarbranschen och det alldeles nylanserade MiMove, som är ett kraftfullt CRM-system och en marknadsportal för den spanska bostadsmarknaden.

 


 

Läs mer om hur det fungerar och vad vi gör!

På vår Case-sida och under Nyheter lägger vi då och då ut projekt som vi har gjort. Där kan du se och läsa mer om de olika projekten som vi arbetat med.

Webbutveckling på Prek
Webbutveckling på Prek
Webbutveckling på Prek
Webbutveckling på Prek

Webb­utveckling

Vi skapar webb. För dig och dina idéer. Prek bygger…

Drift och mejl från Prek
Drift och mejl från Prek
Drift och mejl från Prek
Drift och mejl från Prek

Drift och mejl

Vi levererar drift och hosting. För både små och stora…

Prek Teknik och support
Prek Teknik och support
Prek Teknik och support
Prek Teknik och support

Teknik och support

Vi levererar tekniska lösningar och support. För en problemfri vardag….