Vi levererar tekniska lösningar och support. För en problemfri vardag.

Vi levererar produkter, tekniska lösningar och support till dig som vill ha en problemfri vardag.

Prek levererar produkter och lösningar till dig som vill ha en problemfri teknik och support till företag som ser de kraftfulla fördelarna att ha en personlig och förebyggande support.

Många tjänsteföretag, fastighetsmäklare, byggbolag och restauranger har redan upptäckt fördelarna med vår support och teknik. Vi levererar en personlig och ansvarstagande support och teknikhjälp med högsta kompetens.

 

”Vi är mycket nöjda med Prek. Hög servicenivå, snabb svarsfrekvens och kompetent personal. Man bemöts alltid med ett gott humör och en stor vilja att hjälpa till.”

Malin Skoglund, Marknadschef/Fastighetsmäklare
Karlsson & Uddare

 

Vad som skiljer oss från andra är att vi levererar tjänsten med förebyggande insatser, stort personligt engagemang och kan erbjuda det till ett fast pris. Det är något vi gjort i över 30 år – där dessutom några av våra allra första kunder fortfarande är kvar och har support hos oss.

Vi hjälper dig med:

• Serverhantering – allt ifrån konfigurationer till löpande drift.
• Hantering av säkerhetslösningar och brandväggar.
• Support för PC, Mac och dina tillbehör.
• Konfigurera och sköta löpande drift för trådlösa nät.

…och tekniken du behöver

Förutom att hjälpa dig med tekniken levererar vi den även till dig. Behöver du utrustning som t.ex datorer, mindre skrivare och trådlösa nätverk har vi fördelaktiga avtal med flera stora leverantörer och kan erbjuda bra priser. Och självklart kan vi även hjälpa till med konfiguration, implementeringar och installationer.

 

”Prek är en trygg och stabil sammarbetspartner. Den tekniska supporten har mycket god kompetens och man blir alltid bemött med ett glatt humör”

Ulf Hagelbäck. VD Byggera AB

 

Hur kan vi hjälpa dig med teknik och support?

Den bästa och förmodligen enklaste lösningen är att knyta ett fastprisavtal. Vi kan även leverera installationer på plats av t.ex trådlösa nätverk, datorer, servrar och annan kringutrustning. Utöver det kan vi konfigurera enheterna och skicka dem till dig så att du bara behöver att koppla in sladden och köra.

 

”Det fanns inga andra alternativ. Det var det vi ville ha och vi är supernöjda!”

Catharina Andersson, Fastighetsmäklare/Franchisetagare.
Fastighetsbyrån, Borås

 

Skulle det behövas så tar vi hjälp av ett lokalt företag för att utföra montering, installation m.m. Vid support arbetar vi bland annat med fjärrstyrning så att vi på ett enkelt sätt kan avhjälpa fel och utföra förebyggande underhåll.

System­utveckling

Vi skapar system och applikationer. För dig och dina idéer….

Webbutveckling på Prek
Webbutveckling på Prek
Webbutveckling på Prek
Webbutveckling på Prek

Webb­utveckling

Vi skapar webb. För dig och dina idéer. Prek bygger…

Drift och mejl från Prek
Drift och mejl från Prek
Drift och mejl från Prek
Drift och mejl från Prek

Drift och mejl

Vi levererar drift och hosting. För både små och stora…