Nu har du tur!  Det finns en ledig tjänst hos oss på  PREK som PHP-utvecklare. Vi är ett precis lagom stort gäng som jobbar och trivs tillsammans. Våra produkter uppskattas av våra kunder och vi får ofta mycket positiv respons även om det ibland handlar om att kavla upp ärmarna för att nå fram.

Vår vision är att leverera Sveriges bästa mäklarsystem! Och det tycker våra kunder och leverantörer att FasAd är. Välkommen att kika in www.fasad.eu

”- Sympatisk person med goda kunskaper i PHP  

Utöver det bygger vi många sajter till kunder och framför allt till just fastighetsmäklare. Titta gärna på esny.se, wrede.se eller lagerlings.se. Det är bara en liten del av alla sajter vi byggt. De är samtliga tätt integrerade med mäklarsystemet FasAd.

Vi är idag ca 20 personer som trivs och jobbar tillsammans på S:t Larsgatan 3 i Linköping (precis vid Resecentrum). Arbetsuppgifterna varierar. Vi har drifttekniker, utvecklare, designers, supportpersonal, utbildare  och säljare.

Vi söker nu  ytterligare en utvecklare till vårt gäng. Förutom att vi vill att du ska vara en sympatisk person som gillar att leverera en god stämning på jobbet, vill vi att du har följande erfarenheter med dig i bagaget.

Kunskapskrav:

God kunskaper i  PHP

Väl bevandrad i relationsdatabaser (MySQL, MariaDB eller liknande)

Erfarenhet versionshantering av kod. Vi jobbar med Git.

Meriter:

Vet hur man skriver skalbar och flexibel kod som är lätt att underhålla. (Känner till och kan använda sig av SOLID Principles och Dependency Injection)

Vet hur man använder grundläggande terminal-kommandon

Kunskap och erfarenhet av Composer

Vill du veta mer?

Intresserad och vill veta mer? Ring till vår VD Anita Axelson så får du svar på frågorna, 0708 -77 24 84.

Ansökan

Ansökan skickar du in redan idag eller absolut senast den 20 /12. Vi ser fram emot att höra av dig. ansokan@prek.se.

Lediga tjänster

PHP-utvecklare till ett precis lagom stort gäng som jobbar och trivs tillsammans!

Nu har du tur!  Det finns en ledig tjänst hos…