Prek utvecklar ett Crm-system för fastighetsmäklare, FasAd.  FasAd mäklarsystem är ett avancerat system som kopplas tajt med företagens webb och andra applikationer. Våra kunder uppskattar att ha tjänsten applikation och webb från samma leverantör. Läs mer om FasAd här. Därför får vi ofta i samband med övergång till FasAd uppdraget av kunden att bygga ny eller bygga om befintlig sajt.

Som projektledare för webbutvecklingen jobbar man nära sälj och utveckling. Ditt uppdrag blir att driva webbprojekten i samarbete med kunden. Är det nya sajter samarbetar vi ofta med externa designers. I din roll ingår också att ta hand som de kunder som har förvaltningsuppdrag och hjälpa dem att komma vidare med sina befintliga sajter.

” ..du har stora möjligheter att påverka.

För att trivas med tjänsten bör du ha en god utbildning och erfarenhet av webbutveckling och projektledning. Du behöver vara utåtriktad, gilla människor, högt tempo och älska utmaningar. Ett stort plus är det om du kan hantera och gillar sälj.

Som medarbetare hos oss kommer du in i ett positivt gäng med duktiga utvecklare, tekniker, säljare, supportpersonal, utbildare med flera. Vi jobbar tillsammans för att skapa resultat. Din erfarenhet och kunskap kommer att prägla tjänsten och du har stora möjligheter att påverka arbetet.

Vi har många kunder i Stockholm men också i andra delar av landet. I din tjänst kommer du åka på kundbesök några gånger per månad. Vårt kontor ligger vid centralstationen i Linköping så det är snabbt och enkelt att resa till och från oss.

Den här tjänsten är en heltidstjänst.

Exempel på sajter vi byggt

Här är några exempel på sajter som vi har byggt

esny.se

wrede.se

lagerlings.se

vision.se

Kunskapsprofil

Goda kunskaper i webbutveckling och projektledning.

Dokumenterad erfarenhet av projektledning. Vi tror du har jobbat  några år med den här typen av uppgifter.

Ett stort plus om du kan hantera och gillar sälj

Vill du veta mer?

Intresserad och vill veta mer? Ring till vår VD Anita Axelson så får du svar på frågorna, 0708 -77 24 84.

Ansökan

Ansökan skickar du in redan idag eller absolut senast den 28 /2. Vi ser fram emot att höra av dig. ansokan@prek.se

Välkommen!

 

Lediga tjänster

Vi söker en virtuos på WordPress

Prek utvecklar ett Crm-system för fastighetsmäklare, FasAd.  FasAd mäklarsystem är ett…

PHP-utvecklare till ett precis lagom stort gäng som jobbar och trivs tillsammans!

Tjänsten är nu tillsatt! Vi tackar alla för visat intresse….