Tjänsten är nu tillsatt och vi hälsar Eva välkommen till PREK!

vi  söker en erfaren projektledare som

  • Har erfarenhet att projektleda inom webb
  • Har en relevant utbildning inom IT/data/teknik/kommunikation
  • Är affärsmässig , social och kommunikativ

Har du utöver det kunskaper om nedan är det ett stort plus

  • Erfarenhet av Google Analytics eller liknande mätverktyg
  • Arbetat med tillgänglighetskrav och SEO
  • Erfarenhet av att arbeta med styrgrupper och beslutsfattare
  • Konsulterfarenhet

Som projektledare hos oss är du med i hela processen, allt ifrån att tillsammans med säljare ha första kontakterna till att leverera det slutliga resultat.  Därför värdesätter vi social, affärsmässig och kommunikativ kompetens. Har du erfarenhet som projektledare kommer den erfarenheten att ge dig en trygghet i arbetet. Vi tror att du som söker drivs av att leverera och tycker om att träffa kunder. De allra flesta kunderna finns i Sverige idag men ett och annat internationellt projekt kan det bli.

Vi har idag två utvecklarteam, ett i Linköping (Sverige) och ett i Marbella (Spanien). Teamen jobbar gemensamt med att driva utvecklingen av våra projekt framåt. Med teknikens hjälp har vi möten varje dag och samarbetar i projekten. Utvecklarteamet i Spanien är spanjorer och eftersom vi andra inte kan spanska blir det engelska som gäller.

Jobba i Stockholm eller Linköping

Till den här tjänsten söker vi en person till det svenska teamet. Placeringen kan vara på säljkontoret i Stockholm eller  på huvudkontoret i Linköping. Jobbar du i Linköping blir det en del resor för kundmöten i Stockholm. Väljer du att jobba i Stockholm blir det en del resor för att möta  utvecklarteamet i Linköping. Och så kan de bli en resa till Spanien ibland.

VI HAR MÅLSÄTTNINGEN ATT LEVERERA SVERIGES BÄSTA CRM OCH AFFÄRSSTÖDSYSTEM TILL MÄKLARE.

På svenska marknaden jobbar vi med affärsstödssystem. Vi är ensamma om att ha ett molnbaserat affärsstödssystem för fastighetsmäklare som innehåller både ett mycket komplett CRMfunktionspaket och affärsstöd. Läs mer om Fasad här. Till våra kunder leverera vi både system och tillhörande webb. Vi har definitivt en helt unik kunskap i att bygga både system och företagssajter till fastighetsmäklare. De allra mest framgångsrika fastighetsmäklaren är våra kunder.

Vi bygger webb till krävande och framgångsrika mäklarföretag

Vi arbetar med att bygga webbsajter till krävande och framgångsrika mäklarföretag.  Uppdragen varierar. Ibland gör vi hela arbetet från workshop för att besluta mål och sätta  plan för sajten, designa och utveckla till färdig lösning, I andra fall gör vi första delarna i projektet och överlämnar design till kund eller samarbetspartner och tar åter vid för utveckling till färdig lösning.

VI HAR MÅLSÄTTNING ATT SKAPA OCH LEVERERA… MEN NU FÅR DU INTE VETA MER!

Vi står inför fler utmaningar och har några riktigt spännande utmaningar framför oss. Men det är förtidigt att berätta. Blir du en i vårt team så får du snart veta. (Lite nyheter om hos hittar om du läser här.)

Ansökan

Skicka in din ansökan till  oss på mejladressen ansokan@prek.se du är också välkommen att ringa till oss. Anita Axelson, VD, når du på mobilnumret 0708-772484.

 

 

Lediga tjänster

Utvecklare med kunskaper i WordPress, PHP m.m.

Hej! Vill du jobba i ett team där ditt bidrag…