Hej!

Vill du jobba i ett team där ditt bidrag är väsentligt och synligt? Är du en ”team player”? Har du erfarenhet och kunskaper i webbutveckling och gillar utmaningar?  Vi söker utvecklare som har kunskaper inom de nedan angivna områdena. Kanske har du inte erfarenhet  på alla punkterna men känner att du vill utvecklas?

  • PHP
  • CSS
  • WordPress
  • SEO
  • Google Analytics
  • Full stack utvecklare, 2-3 års erfarenhet eller gärna mer.,
  • VueJS, Angular, React
  • Ett öga för design

tVÅ TEAM ETT I sVERIGE OCH ETT I sPANIEN

Vi har idag två utvecklarteam, ett i Linköping (Sverige) och ett i Marbella (Spanien). Teamen jobbar gemensamt med att driva utvecklingen av våra projekt framåt. Med teknikens hjälp har vi möten varje dag och samarbetar i projekten. Utvecklarteamet i Spanien är spanjorer och eftersom vi andra inte kan spanska blir det engelska som gäller.

Till den här tjänsten söker vi en person till det svenska teamet.

Självklart finns det goda möjligheter att periodvis arbete i Spanien och våra spanska medarbetare kommer gärna till oss i Sverige.

För att du ska trivas hos oss måste du gilla att det är ett högt tempo, och snabba kast. Du måste ha en personlighet där du faktiskt tar tag i dina arbetsuppgifter och gillar det ansvaret. Du drivs av att komma hela vägen i mål. Det räcker inte med nästan. Så gillar du att samarbeta, lära och bjuda på din kompetens. Det är viktigt.

Här kommer några citat  från teammedlemmarna

När vi alla fick säga sitt fick vi ihop den här listan över önskade kompetenser:

– ”I think good skills to have would be: full stack developer, 2-3 years of experience, good knowledge of WordPress and some previous experience on SEO. More focused on frontend but able to program on backend when the task requires some tweaks under the hood. Be familiar with GIT and Terminal would ease his integration on the team.

–   ”First of all an fullstack developer with good knowledge in PHP and Databases (MySQL, PostgreSQL). Some knowledge in design patterns and working in several projects. Knowledge how to work with GIT, Linux, SCP and common developer tools. Have worked with WordPress and manage their own plugins and alteration of it.

–   ”Real good understanding in web development and their requirements.

–  ”Have some knowledge in being an devops (Automated systems, Docker). Extensive javascript with some frameworks (VueJS, React, Angular).

–  ” Nice positive attitude who wants to improve itself

–  ”And of course not hopeless with CSS.

–  ”Should also be humble and adaptive, a team player.

–  ”Fullstack developer with WordPress experience and an eye for design.

–  ”I think we need someone who have interest and experience in SEO and different kinds of strategies for web. Maybe someone who likes to do analysis and help us do the new sites and sites we already have even  better

VI HAR MÅLSÄTTNINGEN ATT SKAPA SPANIENS STÖRSTA BOSTADSPORTAL.

Vill du var med och utmana Spanien med ett ”spanskt hemnet.se”? Vårt ny projekt MiMove.com är en bostadsportal med ambitionen att ge kunderna en trygg köpprocess. Kunder från hela världen kan finna sina bostäder på MiMove. För mäklarna har vi byggt ett affärsstödsystem som stöder dem i deras arbete. Kom med i vårt gäng och bygg en produkt som har ambitionen att bli riktigt stor!

Vi har målsättningen att leverera Sveriges bästa CRM och affärsstödsystem till mäklare.

På svenska marknaden jobbar vi med affärsstödssystem. Vi är ensamma om att ha ett molnbaserat affärsstödssystem för fastighetsmäklare som innehåller både ett mycket komplett CRMfunktionspaket och affärsstöd. Läs mer om Fasad här. Till våra kunder leverera vi både system och tillhörande webb. Vi har definitivt en helt unik kunskap i att bygga både system och företagssajter till fastighetsmäklare. De allra mest framgångsrika fastighetsmäklaren är våra kunder.

Vi har målsättning att skapa och leverera… Men nu får du inte veta mer!

Vi står inför fler utmaningar och har några riktigt spännande utmaningar framför oss. Men det är förtidigt att berätta. Blir du en i vårt team så får du snart veta. (Lite nyheter om hos hittar om du läser här.)

Är du vår nya medarbetare?

Kontakt oss genom att skicka in ett mejl ansokan@prek.se så hör vi av oss. Det går också bra att ringa Anita Axelson, 0708-77 24 84

 

 

 

 

 

Lediga tjänster

Projektledare med pondus och erfarenhet av webbproduktion

Tjänsten är nu tillsatt och vi hälsar Eva välkommen till…