Vi har målsättningen att skapa Spaniens största bostadsportal.

Vill du var med och utmana Spanien med ett ”spanskt hemnet.se”? Vårt ny projekt MiMove.com är en bostadsportal med ambitionen att ge kunderna en trygg köpprocess. Kunder från hela världen kan finna sina bostäder på MiMove. För mäklarna har vi byggt ett affärsstödsystem som stöder dem i deras arbete.Kom med i vårt gäng och bygg en produkt som har ambitionen att bli riktigt stor!

På svenska marknaden jobbar vi med affärstödsystem. Vi är ensamma om att ha ett molnbaserat affässtödssystem för fastighetsmäklare som innehåller både CRMfunktioner och affärsstöd. Till våra kunder leverera vi både system och tillhörande webb. De allra mest framgångsrika fastighetsmäklaren är våra kunder.

Är du en positiv, social person som gillar ett högt tempo och utmaningar då kommer du gilla att jobba hos oss. Drivs du av att komma i mål och vinna utmaningar, är lite utav en entreprenör? Då så nu har du kommit rätt.

Hittar du inget jobb som passar av de som ligger utlagda på sajten, men tror att du har egenskaper och erfarenheter som skulle passa in hos oss, välkommen med ansökan.

Skicka in en ansökan.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till ansokan@prek.se.

Lediga tjänster

Vill du arbeta på Prek? Välkommen med din ansökan.

Vi har målsättningen att skapa Spaniens största bostadsportal. Vill du…