Mängder av funktioner som
underlättar din vardag!

Mäklarens bästa vän är ett CRM-system som ger fullt stöd. Som alltid är tillgängligt via webben och innehåller allt från automatiserade utskick, leadshantering och uppföljning. Som gör att du får full koll på visningar, kunder och kan bevaka och matcha potentiella köpare, säljare och objekt med varandra.
Och synkar med hemsidan.

FasAd är enkelt att använda!

Mäklarsystemet FasAd är smidigt. Flödet i användan­det följer sälj- och köpprocessens alla steg. Checklistor håller reda på vad som är klart och vad som behöver göras.

Automatisk budgivning

Nya bud på söndagen när du är på utflykt eller på natten när du ligger och sover? FasAd kan ta hand om budgivningen automatiskt när du är ledig eller upptagen.

Full koll på intressenterna

Uppvakta dina kunder på födelsedagen, ta kontakt med dem när pensionsåldern närmar sig. Återuppta kontakten ett eller ett par år efter en affär. FasAd hjälper dig att hålla kontakten.

Snyggare e-post

I FasAd kan du få e-postutskicken att se bättre ut. Snygg och designad e-post kan göra dina utskick både tydligare, mer lättlästa och väcka mer uppmärksamhet.

Händelsestyrda funktioner

FasAd kan under försäljningens gång automatisera händelser. Som t.ex skicka ut SMS eller e-post till kontakterna innan det är dags för visning eller att kunden får ett meddelande om nästa steg inför kontrakts­skrivningen.

Enkla och snygga nyhetsbrev

Nyhetsbrevsfunktionen låter dig skapa dina egna n­y-
hets­brev och skicka ut med egna kontaktlistor. Samtidigt får du utförlig statistik som visar hur framgångsrik kampanjen är.

Koppla in dina leverantörer

Fotografer, tryckerier och försäkringar är förmodigen bara några av de tjänster du har i ditt nätverk. Dina leverantörer kan leverera sina tjänster direkt genom FasAd.

Enkäter ger svaren!

Med FasAds enkäter kan du på ett enkelt sätt skapa dina egna enkäter och få reda på hur dina kunder tänker och tycker.

Ständiga förbättringar!

FasAd blir alltid bättre. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla systemet – och anpassa det efter användarnas behov och möjlig­heter.

Vill du veta mer om mäklarsystemet Fasad?

Mer information hittar du på fasad.eu eller kontakta oss på telefon: 013-37 47 70.

 

 

Liknande innehåll

Vad vi gör

PREK har flera spännande tjänster och produkter, men i grunden…

Hur vi gör det

Här presenterar vi grunden i det arbetsflöde vi använder för…

Vilka är vi

Webbutvecklare, designers, projektledare och support PREK är sedan 2020 en…