18 januari 2017

Sajten som presenterar vårt kundrelations- och fastighetsmäklarsystem FasAd har fått sig en rejäl ansiktslyftning – så att vi enklare kan presentera innehåll, utbildningar, nyheter och uppdateringar.

Mäklarsystemet FasAd används av mängder av nöjda kunder – allt från stora mäklarkedjor till mindre mäklarföretag och på den nu uppdaterade sajten – fasad.eu – har vi nu tydliggjort och förenklat strukturen så att all information som finns där ska bli enklare att hitta.

Mängder av smarta funktioner

Vi listar bland annat många av de smarta funktioner som finns i FasAd. Du kan till exempel läsa mer om ”Händelsehanteraren” som låter dig ställa in aktiviteter som genererar auto­matiska SMS och mail till kunder och intressenter. Eller ”Heta listan” där hittar du kunderna som är på gång att byta boende och är en guldgruva för att fånga intag.

Lika enkelt som alltid att logga in

Från startsidan hittar man loginknappen uppe i det högra hörnet eller i den oranga menylisten. Vana besökare får en ny vy vid inloggningen där även de senaste nyheterna finns presenterade – så att alla besökare enkelt kan se om något nytt har hänt.

 

Logga in är enkelt på FasAd

 

Utbildningar och djupare information

På den nya sajten presenterar vi utbildningarna på ett tydligare sätt och berättar djupare om hur systemet är skapat och hur det fungerar. Du hittar också nyheter och uppdateringar och även lite information om oss som ligger bakom systemet.

Framförallt får besökarna tydligare och bättre information om hur FasAd mäklarsystem kan hjälpa dem i deras vardag med direkta och enkla kontaktvägar.

Kolla in den nya sajten!

Besök den nya sajten genom att gå till fasad.eu.

 

 

Nyheter

Fairmedia renoverar sin sajt

Prek har fått uppdraget av Fairmeda att bygga om deras…

Många undrar över GDPR, den nya lagstiftningen

Den finns där för att trygga din integritet. Yes, det…

Stort intresse för MiMove.

Det är ett stort intresse för MiMove den nya bostadsportalen!…