21 november 2018

Prek har fått uppdraget av Fairmeda att bygga om deras sajt. Sajten har fått en rejäl ansiktslyftning och har nu en modern och ren design.  Önskemålet när deras sajt byggts har också varit att huvudsponsorn på Fairmedias mässor, bostadsportalen MiMove lyfts fram på ett tydligt sätt. Det har gjorts genom att integrera kopplingar mellan MiMoves och Fairmedias sajt som automatiskt  hämtar uppdateringar från MiMove.

 

Fairmedia arbetar med att arrangera mässor med fokus på utlandsboende. Mässorna arrangeras ett par gånger per år på flera olika orter i Sverige och i Finland. De drar en stor publik av nordbor som vill ha sitt andra hem i Spanien. Sedan ett år tillbaka är MiMove huvudsponsor för de svenska mässorna.

”Sajten har fått en rejäl ansiktslyftning och har nu en modern och ren design.

MiMove.com är en bostadsportal (sajt) med lite annat fokus än normalt. MiMove arbetar med att presentera bostäder i Spanien och gör det med målgruppen utländska köpare som letar bostad i värmen. Sajten riktar sig främst mot köpare från Sverige, Norge , Danmark, Tyskland men också Storbritannien och andra länder i Europa. Det som särskiljer MiMove från andra bostadsportaler är att företaget endast arbetar med mäklare som har ett gott renomé. Därutöver verifieras att objekten verkligen är till salu och angiven fakta på objekten säkerställs.

”Koppling har byggts mot huvudsponsorportalen MiMove

Prek har i det här projektet tagit fram design och utvecklat Fairmedias sajt till färdig produkt. Portalen har två grupper besökare. Det är dels de som är intresserade av att besöka mässan, dels de som vill ställa ut på mässan. Vi har utökat möjligheterna för Fairmedias personal att presentera intressant och informativt material. Den möjligheten finns nu mot båda målgrupperna.

 

 

 

 

Nyheter

Många undrar över GDPR, den nya lagstiftningen

Den finns där för att trygga din integritet. Yes, det…

Stort intresse för MiMove.

Det är ett stort intresse för MiMove den nya bostadsportalen!…

MiMove nominerad till publishing priset
MiMove nominerad till publishing priset
MiMove nominerad till publishing priset
MiMove nominerad till publishing priset

MiMove.com nominerat till Publishingpriset 2017

Vi är så glada och stolta! MiMove är med som…