10 juni 2017

Fjelkners fastighetsmäkleri är mäklarföretaget som specialiserat sig på att sälja bostäder i Bromma. De har funnits i Bromma sedan 1989 och är i dag Brommas största fastighetsförmedlare av villor och stora bostadsrättslägenheter i området.

När Carina Frank med personal beslutade sig för att byta fastighetsmäklarsystem till FasAd, fick PREK också uppdraget att bygga om Fjelkners webb. Objektlistan i mobilenArbetet med byggnationen av webben har gått parallellt med övergången till FasAd mäklarsystem. Klicka här på Fjelkners fastighetsmäkleri så ser du resultatet av vårt jobb!

 

”- Vi är fantastiskt nöjda med vår övergång till FasAd. Hela flytten gick mycket smidigt och alla på Prek har varit, och är, mycket behjälpliga med våra frågeställningar om systemet. Som användare känner vi oss sedda och prioriterade. Vi upplever att Prek är ett företag med medarbetare och en ledning som tar ansvar för sina åtaganden.Carina Frank

 

Objektlistan i mobilen

Fjelkners arbetar lokalt i Bromma och visar tydligt sin lokalkännedom genom att presentera Brommas olika områden på sajten.

Självklart har sajten också kopplingar till fastighetsmäklarsystem FasAd för presentation av bostadsinformation, visningar, budgivningar m.m.  I FasAd finns också stora möjligheter att automatiskt serva Fjelkners kunder med information med hjälp av FasAds inbyggda kraftfulla CRMfunktioner.

 

 

Nyheter

Stort intresse för MiMove.

Det är ett stort intresse för MiMove den nya bostadsportalen!…

MiMove nominerad till publishing priset
MiMove nominerad till publishing priset
MiMove nominerad till publishing priset
MiMove nominerad till publishing priset

MiMove.com nominerat till Publishingpriset 2017

Vi är så glada och stolta! MiMove är med som…

Supporttjej på FasAd
Supporttjej på FasAd
Supporttjej på FasAd
Supporttjej på FasAd

Vill du arbeta som CRM-expert?

Nu söker vi dig som vill bli expert på vårt…