27 september 2016

Direkt från Vitec har nu Fredrik Forsberg landat hos oss på Prek som ny Sales Manager Applications. Vi satte oss ner en stund för att få veta mer om vår nya medarbetare.

Välkommen Fredrik, hur känns det att börja på Prek?

– Det känns väldigt inspirerande att börja på ett konsultbolag med så stort fokus på utveckling av både produkt och kundrelation. Det gör att ingenting känns omöjligt. Det är också viktigt att inte glömma att Prek faktiskt inte enbart utvecklar mäklarsystem, utan en mängd olika delar som innefattar bl.a. drift och hårdvara. Det gör att helheten blir ännu mer intressant. Jag har under den korta tid jag varit här fått ett mycket positivt intryck av företaget och den enorma kompetens som finns.

Vem är du?

Jag är en 42 år ung småbarnsfar som älskar mötet med kund och att kunna utveckla samarbetet tillsammans. Att ligga nära våra kunder, lära mig nya saker och att alltid finnas till hands driver mig framåt i mitt utvecklande. Vi rör oss i en bransch där god service är oerhört viktigt för våra kunder. Det ska vi själva generera och känna stolthet över.

Vad har du gjort tidigare

De senaste sex och ett halv åren har jag suttit som KAM (Key Account Manager) hos en av våra konkurrenter – Vitec Software Group. Innan det var jag KAM på den finska mediajätten Alma Media Interactive. Jag har haft sex mycket bra år innan jag tog detta steg, men känner att den här utmaningen kommer utveckla mig och ge mig nya erfarenheter, särskilt i Sales Manager Applications-rollen.

Hur ser du på att sälja vårt kundrelations- och fastighetsmäklarsystem FasAd?

Jag är grymt imponerad av FasAd – hur det är uppbyggt, logiken bakom samt självklart på det sätt systemet underlättar för våra kunder. Både avseende kundvård samt de automatgenererande funktioner som finns. Eftersom jag verkat i branschen i över sex år känner jag att jag har väldigt mycket att bidra med, men framförallt gillar jag kombinationen fastighetsmäklarbranschen och IT.

Hur ser du på marknaden?

Marknaden har ju idag ett par uttalade aktörer, där Prek är en av dem, vi skall hjälpa både befintliga och kommande kunder med ett komplett och kompetent webbaserat system. Självklart ska vi finnas till hands och vara behjälpliga även med webb. Det är en fråga som dyker upp väldigt ofta och något som vi på Prek verkligen kan. Jag kommer in med en mycket positiv målbild för FasAd.

Till sist, hur ser hösten ut?

Hösten kommer att vara fullbokad med möten. Jag kommer vara ute och träffa våra befintliga kunder och utveckla relationen med dem – ta del av vad de tycker fungerar bra idag och även vad som kan utvecklas och bli ännu bättre. Naturligtvis kommer en stor del av min tid även handla om att stötta mitt säljteam i deras framgång. Men de kunder jag arbetat mot tidigare skall inte bli alltför förvånade om jag knackar på deras dörr.

 

Vi på Prek är glada att Fredrik har börjat hos oss och önskar honom varmt välkommen! Vill du komma i kontakt med Fredrik, ring på 070-001 90 63 eller skicka ett mejl.

 

 

Nyheter

Fairmedia renoverar sin sajt

Prek har fått uppdraget av Fairmeda att bygga om deras…

Många undrar över GDPR, den nya lagstiftningen

Den finns där för att trygga din integritet. Yes, det…

Stort intresse för MiMove.

Det är ett stort intresse för MiMove den nya bostadsportalen!…