2 mars 2018

Många börjar hitta bostadsportalen MiMove som byggts av oss på PREK och antalet anslutna mäklare växer i snabbt tempo nu. Siten fyller en värdefull funktion, att hjälpa  intresserade köpare i Europa att köpa bostad i Spanien.  För det  är inte helt enkelt att göra en trygg affär!  MiMoves PR och kommunikationsansvariga Maria Göth, berättade i pressen om vad man ska tänka på i affären. Maria har själv stor erfarenhet av köp av bostäder bland annat i Spanien.

Verifierade objekt på MiMove

På siten MiMove finns två typer av objektpresentationen, dels objekt som är verifierad och de som inte är verifierad. Vad är då verifierade bostäder? Jo det innebär att MiMoves personal  har kontrollerat att objektet verkligen är till salu, att faktauppgifterna är korrekt och att den annonserande mäklaren har försäljningsuppdraget på objket. Viktig hjälp på vägen till en bra affär i Spanien.

Läs gärna mer om MiMoves arbete för att hjälp dig att göra en bra affär.

Portalbyggen gör PREK unikt

PREK har varit med och utvecklat två bostadsportaler, hemnet.se och MiMove.com. Projekten har varit väldigt olika,  och har gett oss en djup kunskap i digital bostadsförsäljning.  Erfarenheten har vi tagit med oss även när vi bygger sajter för enskilda mäklarföretag.

 

 

 

 

Nyheter

Vi söker utvecklare med kunskaper i WordPress, PHP m.m.

Vi har målsättningen att skapa Spaniens största bostadsportal Vi har…

Många undrar över GDPR, den nya lagstiftningen

Den finns där för att trygga din integritet. Yes, det…

Stort intresse för MiMove.

Det är ett stort intresse för MiMove den nya bostadsportalen!…