16 november 2016

Måndagen den 14 november bjöd Prek in 90-talet gäster på lanseringsfest med trerätters spanskinspirerad lunch och stor presentation av nyheten MiMove.

I närvaro av landshövding Elisabeth Nilsson och Preks medarbetare minglade de inbjudna gästerna för att fira lanseringen av MiMove. Prek bjöd på ett spännande event och en spanskinspirerad lunch. Eventet modererades av TV4-profilen Steffo Törnqvist, som bjöd på en underhållande presentation av MiMove och personerna runt omkring. Bland annat fick de inbjudna gästerna under eventet höra både från Preks VD Anita Axelson och MiMoves VD Ola Lundell om hur idén kom till och hur processen sett ut från ”ax till limpa”.

 

Lanseringsfest för MiMove! – Prek Lanseringsfest för MiMove! – Prek

 

MiMove – en komplett tjänst

MiMoves mål är att förändra beteendet på den spanska bostadsmarknaden. Med MiMove har Prek skapat en tjänst som kontrollerar, verifierar och säkerställer att affären går rätt till. Det skapar trygghet och gör att köparen kan lita på mäklare, jurister och de bostäder som är till salu. MiMove använder sig av egna bostadsinspektörer och fotografer. Jurister och mäklare som är kopplade till MiMove jobbar alla i samma system, vilket effektiviserar arbetet och säkerställer transparens och trygghet för kunderna.

MiMove är också en bostadsportal som hjälper köpare att hitta sin drömbostad. Därtill har Prek även skapat ett kraftfullt kundrelations- och affärsstödsystem (CRM) som stärker de spanska mäklarnas relation till sina kunder.

 

MiMove skapar trygghet på den spanska marknaden

Claus Westergaard, mäklare i Spanien, berättade om hur den spanska marknaden ser ut och hur det upplevs som svårt att lita på mäklare. Med MiMove ser han en stor chans att få ordning på marknaden i Spanien. Claus berättade hur det finns en stark vilja att förändra branschen, men ingen har haft kraft att göra det tidigare.

Nils von Heijne, kommunikations- och sociala medier-expert, berättade om hur han ser att MiMove kommer att lyckas i och med att det är en komplett produkt – i allt från innehåll till funktion och design.

 

Lanseringsfest för MiMove! – Prek Lanseringsfest för MiMove! – Prek

 

Under lunchen fick vi även träffa de spanska medarbetarna Pedro Serrano, Francisco Sanchez och MiMove Spaniens VD Jesús Fernández Salido som berättade hur marknaden och arbetssättet i Spanien ser ut idag och hur de tror att MiMove ska förändra och förbättra marknaden. Där fanns även MiMoves svenske ombudsman Jonatan Söderström som talade om hur väl tjänsten tagits emot i Spanien och vad han som Ombudsman gör.

 

Bra fotografer med gemensamt bildspråk

Fotograf Peo Bengtsson som handlett och undervisat i objektfotografering berömde de spanska fotograferna. De har tillsammans arbetat fram och hittat ett gemensamt bildspråk för att fotografera de spanska objekten. Peo kommer fortsättningsvis vara ansvarig för att bilderna håller samma höga standard som vi är vana vid här i Skandinavien.

 

Lanseringsfest för MiMove! – Prek Lanseringsfest för MiMove! – Prek

 

Under lanseringsfesten för MiMove serverades en trerätterslunch med smak av Spanien. Det bjöds på Gazpacho, Pata Negra och Manchego, Karl-Johansvampsoppa med vitlöksbröd och Créma Catalina. Självklart med spanska drycker till – bland annat både Sherry och spansk Brandy.

 

Läs mer!

Vill du veta mer om MiMove? Läs mer här!
Besök sajten på mimove.com.

 

Se fler bilder från eventet

 

Nyheter

Fairmedia renoverar sin sajt

Prek har fått uppdraget av Fairmeda att bygga om deras…

Många undrar över GDPR, den nya lagstiftningen

Den finns där för att trygga din integritet. Yes, det…

Stort intresse för MiMove.

Det är ett stort intresse för MiMove den nya bostadsportalen!…