En internationell marknadsplats
med exklusiva objekt

Mäklarföretaget Eklund Stockholm New York (ESNY) använder Preks affärstöds- och fastighetsmäklarsystem FasAd tillsammans med en marknadsplats som både är byggd av och driftas av Prek.

ESNY kan enklast beskrivas som en internationell lyxmäklarfirma, grundad av den TV-kände stjärnmäklaren Fredrik Eklund (som synts i amerikanska ”Million dollar listing” och svenska TV-serien ”Toppmäklarna”). Både TV och hans personlighet skapar nyfikenhet om företaget och objekten som finns publicerade på sajten. Något vi tydligt kan se under och efter programmet, då trafiken till sajten näst intill fyrdubblas.

ESNYPrek har byggt esny.se för att fungera som en marknadsplats åt mäklarföretaget, med bostäder till salu på både den svenska och amerikanska marknaden. På sajten visas exklusiva objekt, där publiceringen via vårt affärstöd- och mäklarsystem FasAd garanterar högsta kvalitét på bilderna – vilket var ett av de viktigaste grundkriterierna när sajten byggdes.

I och med kopplingen till FasAd kan bilderna formatanpassas och sparas i flera upplösningar, för att garantera högsta standard och snabb laddning och driftsäkerhet av sidorna. Något som till exempel kan behövas när kvällstidningarna får nys om kändisar som säljer lägenheter hos ESNY och det blir rusning till sajten.

ESNY har sedan 2012 dragit nytta av vårt fastighetsmäklarsystem FasAd. Därifrån hämtas allt material automatiskt till sajten och mäklarna får i sitt dagliga arbete fullt stöd av alla affärstödsfunktioner i systemet.

Bland flera utmärkelser har sajten blivit utsedd till ”Most Beautiful Real Estate Website”.

FasAd används av både stora och små mäklarföretag och är särskilt attraktivt i premiummäklarsegmentet. FasAd är ett affärsstödsystem som innehåller avancerade funktioner för att underlätta mäklararbetet och ge full support till mäklarnas kundrelationer och försäljningsarbete.

 

 

Utvalt case

Fortifikationsverket

En budgivningsagent för statlig egendom Fortifikationsverket har i uppdrag av…

Hemnet

Sveriges största söksajt för bostäder PREK fick redan 1998 uppdraget…

DistIT

Ny form och en digital presentation DistIT förvärvar, äger och…