En budgivningsagent för statlig egendom

Fortifikationsverket har i uppdrag av Svenska staten att sälja av staten ägd egendom. Det handlar bland annat om fastigheter och mark som används för militärt ändamål. Fortifikationsverket har valt att använda Preks system FasAd för detta.

FortifikationsverketPrek har som tillägg till detta format en auktionsmodul till Fortifikationsverket inne i FasAd där budgivningsagenten tar hand om auktionen från start till slut där kunden själv lägger in sina bud. Modulen är kopplad till Spar, Bolagsverket och FasAD – där alla uppgifter kontrolleras och godkänns innan kunden kan lägga in bud.

Automatisk budgivning.

I systemet är det möjligt vid auktioneringen att lägga in högsta pris som kunden är villig att betala och därefter sköter systemet budgivningen automatiskt. Processen är så långt automatiserad att när budgivningen stängs går meddelande ut till samtliga inblandade med resultat av budgivningen. Auktionen kan dessutom förlängas automatiskt efter förutbestämda regler beroende på hur buden läggs.

Vad sägs om en bunker?

FortifikationsverketEtt av Fortifikationsverkets senaste objekt till försäljning är en 40 år gammal bunker på hela 800 kvadratmeter utanför Ängelholm. Auktionen startade på 0 kr pågår åtminstone fram till 29 augusti. Auktionen hanteras helt i FasAd och via E-budgivningsfunktionen vi skapat – vilket såklart är roligt att följa för oss på Prek!

Här hittar du mer information

Läs mer på vår FasAd-sajt om hur FasAd kan hjälpa dig. Objekt till salu hos Fortifikationsverket hittar du om klickar här.

 

Utvalt case

ESNY

En internationell marknadsplats med exklusiva objekt Mäklarföretaget Eklund Stockholm New…

Hemnet

Sveriges största söksajt för bostäder PREK fick redan 1998 uppdraget…

DistIT

Ny form och en digital presentation DistIT förvärvar, äger och…