PREK har flera spännande tjänster och produkter, men i grunden är vi IT-konsulter som skapar lösningar för webben. Enkelt sagt. Egentligen innebär det att vi skapar, designar och bygger allt från avancerade systemlösningar, webbplatser, hemsidor till e-handlar och intranät.

Vi kodar och bygger i PHP, HTML, Javascript. Vi bygger egna CMS men kan även WordPress. Vi går igång på ord som, SCSS/Less, AngularJS, Gulp, Bower, HTML5 och CSS3. Vi gillar att strukturera databaser i MySQL och tycker om jQuery och PHP. Vi gör webbplatser responsiva och enligt principen ”Mobile first”. Vi följer MVC-principen och ZEND Framework. Vi analyserar, optimerar och gör kopplingar till sociala medier.

Bland annat.

Vi är ett starkt teknikkunnigt företag med lång erfarenhet från många olika branscher och lösningar.

Vi breddar vårt fokus.

Till skillnad från traditionella webbyråer ligger vårt fokus på produkter byggda på analyser med kvantifierbara resultat, mätbarhet och ständig vidareutveckling. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder en tjänst som inte bara resulterar i ett snyggt resultat, utan även en produkt som tar dem närmare sina mål.

”Vi erbjuder våra kunder PREK-metoden, där vi tydligt, efter förutbestämda steg, tar fram en produkt.”

PREK-metoden

Prekmetoden är ett arbetsflöde vi använder för att hålla koll på och styra projekten för att få dem att fungera och fortlöpa på bästa och smidigast sätt. Från första mötet tills vi avslutar, går ”live” och följer upp.

Läs mer om metoden på Hur vi gör det.

Liknande innehåll

Vad vi gör

PREK har flera spännande tjänster och produkter, men i grunden…

Hur vi gör det

Här presenterar vi grunden i det arbetsflöde vi använder för…

Vilka är vi

Webbutvecklare, designers, projektledare och support PREK är sedan 2020 en…